Tesztüzem Tesztüzem

Az NPP funkció- és tartalomkínálatát folyamatosan bővítjük, a már elérhető funkciók működését tökéletesítjük. Ötleteiket, észrevételeiket elküldhetik a tamop222@lab.hu címre.

Kiemelt partnereink Kiemelt partnereink

A Nemzeti Pályaorientációs Portál keresőinek elkészítésében és működtetésében a következő szervezetekkel és intézményekkel működünk együtt:

- Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet

- Oktatási Hivatal

- Educatio Kht.

- Felvi.hu

Keresőink Keresőink

Foglalkozáskereső

A foglalkozáskereső a 2011. január 1-től hatályos FEOR 08-ban szereplő foglalkozások között keres. A részletesen bemutatott foglalkozások körét folyamatosan bővítjük.

Belépés a foglalkozáskeresőbe »

 

Szakképesítéskereső

A szakképesítéskereső az Országos Képzési Jegyzékben szereplő több száz szakképesítés megismerését teszi lehetővé. Az egyes szakmákról közölt információk részletességét folyamatosan bővítjük.

Belépés a szakképesítéskeresőbe »

Belépés a 2012-es OKJ szerinti szakképesítéskeresőbe »

 

Végzettségkereső

A végzettségkereső a létező és már megszűnt OKJ szakképesítéseken felül keres a felsőoktatási szakok, a hatósági képzések, a mestervizsgák és a nemzetközi képesítések között.

Belépés a végzettségkeresőbe »

 

Közoktatási intézmények keresője

Az Oktatási Hivatal Közoktatási Információs Irodájával együttműködve kialakított kereső segítségével megismerhetőek a hazánkban működő alapfokú és középfokú oktatási intézmények.

Belépés a közoktatási intézmények keresőjébe »

 

Induló középiskolai tagozatok keresője

Az egyedülálló részletességű kereső lehetőséget biztosít az induló középiskolai (gimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai) tagozatok teljeskörű megismerésére.

Belépés a középiskolai tagozatok keresőjébe »

 

Várható keresetek

Az NPP Keresetsávozójának segítségével összehasonlíthatóak az egyes foglalkozások esetében várható keresetek. (Ez a funkció egyelőre béta üzemmódban érhető el.)

Belépés a Várható keresetek funkcióba »