Hogyan használd? Klikkelj! Közoktatási intézmények keresője

Közoktatási intézmények keresője

 

Ebben a keresőben Magyarország összes közoktatási intézményét megtalálod. Az adatbázisban a középiskolák mellett az általános iskolák, óvodák, zeneiskolák stb. is szerepelnek, függetlenül attól, hogy önkormányzati, egyházi, alapítványi vagy egyéb fenntartásúak.

Az intézmények adatlapján az alapinformációkon, elérhetőségeken kívül az intézményben folyó képzésekről, tagozatokról is szerepel minden fontos információ. Az adatok az Oktatási Hivatal naponta frissülő adatbázisából származnak, így biztos lehetsz benne, hogy a keresés eredményeként hiteles és aktuális információkhoz jutsz.

Az egyszerű iskolakeresést akkor használd, ha egy adott intézményre vagy kíváncsi. Itt akár a név egy részletének beírásával is megkapod a kívánt találatot. (Ha ismered az intézmény OM azonosítóját, használd az iskolakeresés OM-azonosító szerint lehetőséget.)

Az összetett iskolakeresést akkor használd, ha egy adott megye vagy település bizonyos típusú iskoláira vagy kíváncsi.

A találati listát rendezheted az intézmény neve, a helységnév, valamint az OM-azonosító szerint.

Ha a keresőben szereplő kifejezések jelentésében bizonytalan vagy, a felső menü Tudástár pontjából elérhető Fogalomtárban megtalálod a magyarázatot.

Közoktatási intézmények keresője Közoktatási intézmények keresője

"Maci" Alapítvány Óvoda, Fejlesztő Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat
Intézményi adatok
OM azonosító: 035650
Cím: 5100 Jászberény, Kiserdei sétány 1.5100 Jászberény, Gorjanc Ignác sétány 1. Térkép »
Intézmény vezetője: Csernátoni Katalin
Intézmény tipusa: egyéb
Ellátott feladatok: Általános iskolai feladatok,Korai fejlesztés, gondozás feladataiban részt vevő nem közoktatási intézmény,Pedagógiai szakszolgálati és fejlesztő iskolai feladatok,Óvodai feladatok,Fejlesztő felkészítés és fejlesztő iskola feladataiban részt vevő nem közoktatási intézmény
Telefon: 0657515570
Fax: 0657515571
Honlap cím:
Fenntartó: "Maci" Alapítvány
Fenntartó tipusa: alapítvány
Feladatellátási hely: Maci Alapítvány Óvoda és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat
Telephely kódja 1
Ellátott feladatok Korai fejlesztés, gondozás feladataiban részt vevő nem közoktatási intézmény,Pedagógiai szakszolgálati és fejlesztő iskolai feladatok,Óvodai feladatok,Fejlesztő felkészítés és fejlesztő iskola feladataiban részt vevő nem közoktatási intézmény
Cím 5100 Jászberény Kiserdei sétány 1.
Telefon 57/515570
Fax
Feladatellátási hely: "Maci" Alapítványi Óvoda, Fejlesztő Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat
Telephely kódja 2
Ellátott feladatok Általános iskolai feladatok,Pedagógiai szakszolgálati és fejlesztő iskolai feladatok,Óvodai feladatok
Cím 5100 Jászberény Gorjanc Ignác sétány 1.
Telefon 0657515570
Fax

 A kereső a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal, valamint az Oktatási Hivatal Közoktatási Információs Irodájának együttműködésében jött létre.
Felhasznált adatforrások: KIR intézménytörzs, KIFIR adatbázis.