Hogyan használd? Klikkelj! A Szakképesítéskereső működése

OKJ-szakképesítések keresője OKJ-szakképesítések keresője

Üdítőital- és ásványvízgyártó(33 541 02 0100 3106)
Ez a szakképesítés a(z)  Erjedés- és üdítőital-ipari termékgyártó szakképesítés  rész szakképesítése
Alapadatok
Tipus null
Azonosító 33 541 02 0100 3106
Állapot Korábbi, már nem megszerezhető szakképesítés
Szint középszintű szakképesítés, amellyel fizikai munkát igénylő munkakört lehet betölteni
Szakmacsoport Élelmiszeripar
Leírás null
Betölthető foglalkozás(ok)
A képzésről
Lehetséges képzési forma iskolarendszerben nem tanulható , felnőttképzésben tanulható
Maximális képzési idő felnőttképzésben 150 óra
Párhuzamos képzés nem lehetséges
Szakmai alapképzés (fogyatékosok részére)
Szintvizsga
Elérhető kreditek mennyisége
Elmélet-gyakorlat aránya 40-60%
Összefüggő szakmai gyakorlat null
Részvételi feltételek
Szükséges iskolai végzettség
Szükséges szakmai előképzettség
Szükséges szakmai előképzettség részletei
Szükséges szakmai gyakorlat
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Pályaalkalmassági vizsgálat
Szakmai alkalmassági vizsgálat
Egyéb részvételi feltételek
Rokonszakmák
  • Ecetgyártó (Kiegészítő szakképesítés )
  • Élelmiszer-higiénikus (Továbblépést jelentő szakképesítés)
  • Élesztőgyártó (Kiegészítő szakképesítés )
  • Erjedés- és üdítőitalipari technikus (Továbblépést jelentő szakképesítés)
  • Erjedés- és üdítőital-ipari termékgyártó (Továbblépést jelentő szakképesítés)
  • Gyümölcspálinka-gyártó (Kiegészítő szakképesítés )
  • Keményítőgyártó (Kiegészítő szakképesítés )
  • Sörgyártó (Kiegészítő szakképesítés )
  • Szesz- és szeszesitalgyártó (Kiegészítő szakképesítés )
  • Szikvízgyártó (Kiegészítő szakképesítés )
Egyéb adatok
Tanulmányi terület
  • Műszaki, ipari és építőipari képzések / Egyéb feldolgozóipari képzések / Élelmiszergyártás
OKJ-be kerülés éve 2006
Felelős szerv
Mesterszakma épül rá Igen
Modulok és súlyuk a vizsgán
  • 0509-06 A munkakezdés feladatai (10%)
  • 0510-06 Gyártás előkészítése és befejezése (5%)
  • 0575-06 Üdítőital- és ásványvízgyártás (85%)
Europass
Vizsgára bocsátás feltétele(i)
  • Képzésben (gyakorlaton) való részvétel
  • Modulzáró vizsgák eredményes letétele (illetve utolsó szakképző évfolyam eredményes elvégzése)