Életpálya-tanácsadás   Nemzeti Pályaorientációs Tanács  
 
 

Az életút támogató pályaorientáció rendszerének magyarországi bevezetése 2008-ban, a TÁMOP 2.2.2 kiemelet program indulásával kezdődött meg. Ismerje meg a program eddigi eredményeit, friss híreit, a létrejött pályaorientációs eszközöket.

Belépés »

 

A 2008 óta működő szervezet az Európai Pályaorientációs Szakpolitikai Hálózat magyar tagállami feladatait látja el. Ismerje meg a Tanács eddigi munkáját, a hazai pályaorientációs fejlesztések illeszkedését a nemzetközi célkitűzésekhez.

Belépés »

 
  Európai Pályaorientációs Szakpolitikai Hálózat   Életpálya-tanácsadás folyóirat  
 
 

A jelenleg 25 ország részvételével működő hálózat célja, hogy elősegítse a Lifelong Guidance (LLG) térnyerését, a kapcsolódó európai fejlesztések összehangolását. Ismerje meg a 2009-2010-ben - többek között hazánk részvételével - elvégzett munkát és célkitűzéseket.

Belépés »

 

A negyedévente megjelenő folyóirat 2009-ben indult útjára a TÁMOP 2.2.2 projekt keretében. A hazai és nemzetközi, aktuális és örökzöld anyagokat, esettanulmányokat egyaránt tartalmazó lapszámok mindegyike elolvasható a Nemzeti Pályaorientációs Portálon.

Belépés »

 

 

Átlépés az NPP nyitóoldalra

 

A Nemzeti Pályaorientációs Portál a "TÁMOP 2.2.2. - A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése" kiemelt program keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával jött létre.